» » Весільні тренди 2017

Весільні тренди 2017

З приходом сонця та тепла на вулиці нашого міста настає справжній пік весільного сезону 2017. Давайте спробуємо розібратись, що ж буде актуальним в цьому році.
Образ нареченої 2017

Наречена - ключова фігура на будь-якому весіллі. В цьогорічному образі нареченої максимальний акцент ставиться на натуральність. В весільному мейк-апі робиться наголос на очі та ніжні губи.
Особливо доречні весільні сукні з блискучого атласу, довжина може коливатись від міні до пишного плаття з довгим шлейфом. А ось яскравих деталей в весільних сукнях 2017 буде набагато меньше. В цьому році на хвилі популярності є пастельна палітра. Наприклад, колір запиленої троянди, ніжні персикові віддтінки, кольори золотистої та сірої гами.
Декор весілля 2017
Стилістика весільних церемоній 2017 не сильно відрізняється від пройдешнього 2016. Так само актуальними лишаються весілля в саду чи в стилі рустик, що, має на увазі, використання натуральних матеріалів, польових квітів, дерева, мішковини в декорі.
Весільний торт 2017
Ну і наостанок, не слід забувати про такий важливий атрибут будь-якого весільного святкування - торт. На його декорування, так само діють модні тенденції 2017-ого. Цьогоріч знову повернулись в моду багатоярусні торти, попит на які впав минулоріч. Основні кольори - пастельна гама, хоча допускаються і експеременти. Наприклад, торт золотого або яскраво червоного кольору.
Фішка 2017 - використання живих квітів в декоруванні тортів.
Так само не пасуть задніх маффіни, витримані в стилі торту, котрі використовуються як додаткові ласощі.
Сподіваємось наші поради стануть Вам у пригоді і допоможуть отримати весілля Вашої мрії.
Ну а зберегти всі важливі моменти допоможуть наші весільні фотограф та відеооператор)))

Контакти

Моб. телефон: +38 097 924 21 13; +38 099 388 43 43

E-mail: [email protected]

Ми у Facebook


Залиште нам свої контакти і ми невдовзі зв'яжемось з Вами!


Олег Семенюк - професійна відеозйомка вашого весілля!

Весільний відеооператор у Львові